top of page

Heb jij al een langere tijd last van depressieve gevoelens? Voel je je lusteloos, heb je steeds minder interesse voor je omgeving en om dingen te doen? Voel je een onvermogen om überhaupt te genieten? Dan kan er sprake zijn van een depressie.

 

Depressieve klachten verstoren je stemmingen en gevoelens. Het is een ziekte die gevolgen heeft voor hoe jij je voelt, hoe je je energie beïnvloedt en zelfs - als je er langer mee loopt - lichamelijk pijn kan veroorzaken.

Psychosociale therapie kan hier goed bij helpen. Tijdens het behandelingstraject gaan we eerst het volgende onderzoeken:

- Wanneer je depressie is ontstaan;

- Hoe jij in het leven staat;

- Wat je huidige zelfbeeld is; 

- Wat je verhoudingen tot anderen zijn.

 

Tijdens het traject mag je er 'gewoon' zijn. Er is ruimte om jezelf te uiten, zoals je gevoelens, je stemmingen, je zeker- en onzekerheden.

 

Het doel is om jouw bewust te maken en te leren omgaan met de depressie gevoelens, zodat het leven dragelijker wordt. En hopelijk dat je weer volledig geneest. 

In verband met het mogelijk nodig hebben van bepaalde medicatie is een samenwerking met een behandelend arts hierbij belangrijk.

Wil je werken aan jouw depressie gevoelens, zodat je kunt genieten van het leven?

Boek dan eenvoudig een intakegesprek voor een depressieve gevoelens behandeling in Amsterdam.

bottom of page