top of page

Over Claudette:

​ 

Hoi, ik ben Claudette Beltman, woonachtig in Amsterdam. Ik heb een Indische achtergrond, maar ik kom ‘uut Salland’ ;-). In 2018 heb ik de praktijk Natuurlijk Coaching & Therapie opgericht, waarbij ik cliënten help via oefeningen uit de Mindfulness, Hypnotherapie, Innerlijk gezin, NLP en de Wielwerkmethode®

 

Ik ben moeder van een zoon van 17 jaar en ruim 25 jaar werkzaam als Zangdocente en muzikante. 

Sinds 2016 volgde ik de opleiding tot psychosociaal therapeut bij Wielwerkopleidingen. 

Inmiddels ben ik een afgestudeerd psychosociaal therapeut in Amsterdam.  

 

Door psycho-sociale therapie te volgen leer je met een andere blik te kijken naar jouw problemen. Daardoor kan je die anders gaan ervaren en jouw houding en perspectief veranderen. De Veerkracht en kwaliteit van leven zal toenemen. Hiervoor wordt onder andere het probleemoplossend en zelfgenezend vermogen van de cliënt geactiveerd en gebruikt.   

 

Door mijn ervaring als docent ben ik gewend te luisteren en te leiden om zo het beste uit iemand te halen wat erin zit. Ik probeer iedereen met een open blik en houding te benaderen, zodat jij totaal jezelf kunt zijn. 

Zo vraag ik door en ik spiegel. Mijn cliënten noemen mij dan ook een betrokken en integer persoon.  

 

Maar het belangrijkste vind ik dat jij jezelf weer leert leiden in plaats van te lijden… Vanuit jouw natuurlijke staat van zijn jezelf weer vinden. Dat is mijn kracht en mijn motivatie.  

 

Indische achtergrond: 

Mijn afstudeerscriptie ging over, ‘Trans Generationeel Trauma binnen de Indische gemeenschap’. Als Indische weet ik hoe moeilijk het is om hiermee om te gaan. Daarom wil ik als therapeut in Amsterdam en omgeving, graag mijn steentje bijdragen en mensen helpen met deze problematiek. Maar vanzelfsprekend kan iedereen mij benaderen, ongeacht de cultuur of een andersoortig probleem.

  

Durf jij samen met mij op reis te gaan? Boek dan een afspraak of lees verder op de site.

 

"To live is to find out for yourself what is true" - Jidda Krishnamurti.

 

Warme groet Claudette Beltman.

_DSC8546_edited.jpg
Cv & Portfolio

2016

Start 3 fasen opleiding bij Wielwerk opleidingen Coaching &Therapie

2018

Diploma Wielwerk Coach.

2018

Start van de praktijk Natuurlijk Coaching & Therapie.

2021

Diploma Wielwerktherapeut behaald.

bottom of page